Rólunk

NARDI

Az észak olaszországi Nardi S.p.A azokban az években kezdte meg működését, vagyis a háztartási gépek gyártását,  amikor a méltán világhírű olasz design megszületése még csak kialakulófélben volt. Az 1958-as évről beszélünk, mikor is az olasz stílus még nem terjedt el és még nem volt közismert a világban. A későbbiek során kialakuló „Made in Italy” jelenség, amely a háztartási gépgyártásban is mára már egyet jelent a szépséggel, eleganciával és minőséggel, olyan cégek által vált világszerte ismertté és elismertté, mint a Nardi.

A Nardi napjainkban már 5 kontinens több mint 80 országának háztartásaiban van jelen. A háztartási készülékeket előállító vállalatok körén belül azon ritka gyártók közé tartozik, aki kizárólag csak a konyhákban használatos háztartási nagygépek, mosogatótálcák és csaptelepek gyártására szakosodott. Emiatt illik rá az a szakmában gyakran használt jelző, miszerint a „Nardi a konyhák specialistája”.

A Nardi filozófiája:

Olyan készülékeket gyártani, amelyeket ha a vizsgáló tekintet egyetlen jelzővel szeretne illetni, akkor az egyediség szó jusson először az eszébe. Persze az egyediség képe számos mozaikból áll össze, mint a tekintetet vonzó szépség és elegancia, az ergonómia és funkcionalitás, valamint a folyamatos innovációnak köszönhető modern technológiai megoldások sora, amely nagyfokú megbízhatósággal párosul.

A Nardi célja a kezdetektől fogva, hogy megkönnyítse az emberek életét és kiváló minőségű készülékeket juttasson az otthonukba. Valamint olyan termék-szortimentet gyártani, amiben az igényes felhasználó biztosan megtalálja az ízlésének és elképzelésének leginkább megfelelőt, úgy a modern készülékek között, mint a rusztikus kategóriában. Egyebek mellett ez az egyedülállóan széles forma- és színvilág hozta meg azt a sikert, aminek köszönhetően a Nardit a piac vezetői és a jövő trendjének meghatározói között tartják számon, még a design hazájának számító Olaszországban is. A Nardi kiemelkedő hangsúlyt fektet az innovációra, a folyamatos kutatásra és fejlesztésre, nyomon követi az új trendeket és a legfrissebb technológiai újítások alkalmazásával élen jár az olyan készülékek tervezésében, amelyek könnyebbé teszik a felhasználók életét, valamint örömtelivé varázsolják a konyhában eltöltött időt. Dekoratív megjelenésüknek köszönhetően nemcsak egyszerűen funkcionalitásra tervezett gépek, hanem olyan készülékek, amik a konyhák impozáns látványának meghatározó részei. Ezt az érzetet csak tovább fokozza az, hogy variációk széles skáláját felvonultatva, a rusztikus készülékek színvilágával harmonizálva készülnek a Nardi mosogatótálcák és csaptelepek, egyes modelleknél a hűtőszekrények és páraelszívók is.

A Nardi szín- és formavilágában így válik tökéletessé az összhang, a szépség és letisztultság érzetével párosulva.

 

 


magyarországi képviselet 
 
INFOTEK KFT.
2314 Halásztelek, II. Rákóczi F. út 104.
Tel.: (24) 521-260, Fax: (24) 521-262
email: aruforg@infotek.hu, info@nardi.hu


Termékeink teljes szín- és típusválasztékát személyesen is megtekintheti a fenti címen található központi értékesítő és bemutató termünkben, ahol szaktanácsadással is állunk rendelkezésére.

NYITVA TARTÁS

Hétfő-Szerda 9 -17 óra

Csütörtök 9-18 óra

Péntek 9 -16 óra