Jogi nyilatkozat

Ezt a honlapot az Infotek Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. üzemelteti.

1. Szellemi tulajdon: A honlapon megjelenő összes anyag az Infotek Kft. és a NARDI S.p.a. szellemi tulajdonát képezi. Tilos a honlap tartalmáról másolatot készíteni és sokszorosítani, kivéve azoknak az on-line megtekintéshez szükséges mennyiségét, illetve személyes használatra való kinyomtatását. A fenti általános alapelvek mellett az Infotek Kft. időről időre lehetőséget biztosíthat az internet oldalakról fotók, használati útmutatók, beépítési rajzok ill. műszaki leírások letöltésére.

2.Bármilyen, az internet oldalakra mutató link közvetlenül a www.nardi.hu vagy www.infotek.hu címre kell, hogy mutasson.

3. Az információk megbízhatósága: Az információk az Infotek Kft. magyarországi ügyfelei részére készültek. Az Infotek Kft. minden ésszerű lépést megtesz annak érdekében, hogy a internet oldalak tartalma pontos és naprakész legyen. Az Infotek Kft. fenntartja a jogot a termékspecifikációk, műszaki leírások, letölthető dokumentumok, ill. termék fotók megváltoztatására, előzetes figyelmeztetés nélkül.

Az honlapon található információkra, állításokra jogi értelemben semmilyen mértékben nem lehet támaszkodni. Az Infotek Kft. a törvény által megengedett legnagyobb mértékben kizárja a fentiekre vonatkozó mindennemű felelôsséget.

A fenti általános kizárás mellet az Infotek kft. a törvény által megengedett legnagyobb mértékben kizárja a felelősséget minden, a honlap tartalmának használatából és a honlaphoz történő hozzáférésből eredő felhasználót érő kár tekintetében.

4. Adatvédelem: Az Infotek Kft. minden, a honlapra látogató egyén (továbbiakban Felhasználó) személyes jogait tiszteletben tartja. Jelen 4. bekezdés vázolja az Infotek Kft. által begyűjtött és tárolt információkat, valamint azok felhasználását.

Személyes adatok: Az Infotek Kft. a felhasználókkal kapcsolatban nem gyűjt személyre szóló információkat (azaz név, cím, telefonszám, vagy e-mail cím, hacsak a felhasználók az adataikat önszántukból meg nem adják. Ha nem szeretné, hogy Személyes adatait rögzítsük, kérjük, ne adja meg azokat. Ha Személyes adatait már megadta, és szeretné, hogy nyilvántartásunkból töröljük, kérjük, a 4. bekezdés végén megjelölt e-mail címen vagy telefonszámon vegye fel velünk a kapcsolatot. Mindent megteszünk, hogy az Önre vonatkozó információkat nyilvántartásunkból mielőbb töröljük. Amennyiben az Infotek Kft. számára megadja Személyes adatait, ezeket az Infotek Kft. jelenleg és a jövőben marketing, piackutatás, értékesítési adatok nyomon követése és kapcsolattartás céljából tárolja.

Automatikusan begyűjtött nem személyre szóló információk: Bizonyos esetekben nem személyre szóló információkat is gyűjthetünk a felhasználókkal kapcsolatban. Ilyen típusú információk lehetnek többek között a használt internetes böngészô típusa, a használt számítógépes operációs rendszer típusa és a website domain neve, ahonnan internet oldalunkra vagy hirdetésünkre lépett.

A felhasználók merevlemezére automatikusan helyezhető információk: Amikor Ön az internet oldalakat megtekinti, bizonyos információkat tárolhatunk a számítógépén. Ez az információ az egyedi azonosító program, úgynevezett "Cookie", vagy egyéb hasonló fájl formátumát ölti fel, és többféleképpen is segítségünkre lehet. Az egyedi azonosítók például lehetővé teszik, hogy egy website-ot vagy hirdetést a felhasználók érdeklődéséhez és preferenciáihoz igazítsunk. A legtöbb internetes böngésző lehetőséget ad az egyedi azonosító merevlemezről történő törlésére, blokkolására, vagy figyelmeztető üzenet megjelenítésére a tárolása előtt. Ezekről a funkciókról további információt a Böngésző leírásában vagy súgójában találhat.

Kapcsolattartás: Amennyiben Ön Személyes adatait az internet oldalakon megadta, és szeretné, hogy ezeket az információkat nyilvántartásunkból töröljük, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen: info@nardi.hu, hívja telefonszámainkat: +36-24-521-260, vagy írjon a következő címre: Infotek Kft. 2314 Halásztelek II Rákóczi Ferenc út 104. Mindent megteszünk, hogy ezeket az információkat meglévő fájljainkból mielőbb töröljük.

5. Irányadó törvények: Ezt a weboldalt a hatályos magyar jogszabályok alapján hoztuk létre és ezek alapján üzemeltetjük. A site-ra vonatkozó vitás kérdések esetén a vonatkozó magyar hatályos jogszabályok rendelkezései irányadók, esetleges peres eljárás esetében a magyar Polgári Perrendtartás szabályai irányadók és a magyar Biróságok jogosultak eljárni. Elektronikus információszabadságról szóló 2005. évi XC. törvény

Az Nardi termékek  honlapja a legnagyobb gondossággal lett összeállítva, mégis az Infotek Kft. nem tud garanciát vállalni a hibamentességre és a tartalmazott információk abszolút pontosságára. A honlapon található információkat (dokumentummásolatokat) csak tájékoztatási célra és magáncélra szabad felhasználni. A Nardi honlapja más honlapok csatolásait is tartalmazza, melyek tartalmáért az Infotek Kft. semmilyen felelősséget sem vállal.